Cara termudah Pasta sup daging

Pasta sup daging. Resipi sedap dan mudah untuk Pasta sup daging. Okay, resepi hari ni, sup daging dengan pasta ni, ibu pernah masak kat rumah dulu. Aku guna penne rigate sebab tu je yang aku ada.

Nak makan baru masukkan hirisan cili,daun bawang,daun sup. Pasta gigi rassa sup daging ini belum dijual secara global. Sup Daging atau Hotpot memang makanan rebusan khas China.

Sekiranya anda gemar memasak, anda mungkin selalu mencari resipi baru seterusnya untuk mencuba keluarga dan rakan anda. Masalah menyusuk adalah sangat membosankan jika anda selalu memasak perkara yang sama. Oleh tersebut, apabila anda memerlukan resipi baru, anda mungkin akan kehabisan dan membeli buku masakan terbaru di rak. Masalahnya ialah apabila anda melakukan ini, agak sukar untuk mencuba makanan baru.

Resipi sedap dan mudah untuk Pasta sup daging. Okay, resepi hari ni, sup daging dengan pasta ni, ibu pernah masak kat rumah dulu. Aku guna penne rigate sebab tu je yang aku ada.

Pasta sup daging Cara lain untuk mendapatkan resipi percuma dalam talian adalah dengan melayari laman web majalah kegemaran anda. Majalah yang memfokuskan kebanyakan wanita dan keluarga akan tetap mempunyai beberapa resipi baru setiap minggu di laman web mereka, yang boleh sangat membantu bagi mereka yang mencari resipi terbaru tanpa kos.

Sama itu, bukannya mengeluarkan tiga puluh ringgit untuk buku masakan terbaru setiap kali anda mula menginginkan resipi baru, pas melayari dalam talian dan melakukan penyelidikan. Anda akan dapati bahawa anda boleh memasukkan daging tertentu dan mendapatkan hasil resipi baru yang mengandungi daging itu.

Bahan-bahan yang di perlukan adalah : Pasta sup daging:

  1. Ambil 1/3 cawan of pasta bintang Eatalian express.
  2. Pastikan 1/3 cawan of daging (Dipotong nipis).
  3. Sediakan 2 ulas of bawang putih (dimayang).
  4. Sediakan 1 of biji bawang merah besar (Dipotong nipis).
  5. Ambil 1 of inci halia (dipotong nipis).
  6. Sediakan 1 of sup bunjut.
  7. Pastikan 4 of biji ceri tomato (pilihan).
  8. Pastikan 2 cawan of air.
Baca Juga >  Cara Mudah Sup Bebola Daging

Makanan ini sangat cocok disajikan panas dan dinikmati di malam hari untuk menghangatkan badan. Tuang sup dan letakkan daging yang telah dicarik-carik, tauge, hirisan daun bawang, limau kasturi dan kacang goreng di atasnya. Resepi ini mudah sekali kerana menggunakan bahan-bahan utama seperti minyak zaitun, bawang putih, daun parsley dan kepingan cili yang boleh didapati di dapur anda. Tengahari ni kalau dapat makan Bihun Sup memang sedap sungguh, lagi-lagi pulak ada sambal kicap.

Langkah Penyediaan untuk memasak Pasta sup daging:

  1. Baca basmallah dan masukkan air ke dalam inner pot periuk tekanan 😊.
  2. Kemudian, masukkan semua bahan ke dalam inner pot. Ya, semua! 😁.
  3. Tutup periuk tekanan dan pastikan tombol diarahkan pada 'pressure' 😉..
  4. Tekan butang HP (high pressure) dan set selama 20 minit. Tekan ON..
  5. Tunggu selama 20 minit dan menu pasta sup daging sedia untuk dihidang..
  6. Tomato hanya pilihan. Boleh guna sayur lain untuk jadikan set menunya lengkap berkhasiat..

Jus daging segar yang meresap dalam kuah tu yang tambah menggetar selera. Ni Bihun atau Mihun Sup Daging serta Sambal Kicap dari Mariana Zainal, n ampak macam senang. Berbaloi dicuba resipi ni jommm… Kali ni kami sekeluarga tak dapat balik kampung suami untuk Memantai so suami akak dah siap beli daging tempatan segar untuk akak masak sup daging untuk dimakan masa berbuka puasa semalam. Berselera suami akak makan sup daging ni maklum la daging batang pinang lembu tempatan yang segar so daging ni memang sedap dan terasa manis serta lembut. Ketika sedang bertugas, anggota militer tak bisa dengan mudah makan makanan kesukaan mereka karena jauh dari rumah.

Baca Juga >  Bagaimana Vietnamese Beef Noodle Soup (Quick Pho)

Sungguh mengagumkan dan menyeronokkan untuk mendapatkan begitu banyak tanpa sebarang kos & mula memasak dengan cara yang tak pernah anda bayangkan sebelumnya.

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *